Tarih : | at : | Safemode : ON
> root@redhatz:~# Alımlar Başlamıştır. İletişim Bölümünden Alım Yapan Yöneticimize Ulaşabilirsiniz.
> root@redhatz:~# #redhatzopturkey 2016 Yeni Dönemi Artık Aktiftir. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..



Başlık Yazar Yetki Comt Düzenlenen Kategori

Hakkımızda WyNe rwxr-xr-x 0 13:55:00

Başlık Hakkımızda
Yetki rw-r--r--
Yazar WyNe
Zaman 13:55:00
Kategori
Share
REDHAT ★ | Kızıl Şapkalı Hackerlar |
Sosyalizm anlayışını benimsemiş özgün bir gruptur.Sosyalizm anlayışını benimsemekle birlikte birçok Sosyalist Hacker gruplarınında arkasında olduğunun hissiyatını her vakit belirtmektedir.Platformlarda aktif olarak bulunan hacker gruplarının hareket anlayışları aksine belirli ploretaryalar ekseninde eylem yapan devrimci bir örgüt olmaktayız.
Bu güne dek asla doğrularımızdan şaşmadan bu günlere gelmemin mutluluğu içerisindeyiz. 
Hiçbir Parti, Kurum veya Dolaylı yollar ile Örgütler arkasına sığınmadan veyahut kimseye hizmet etmeden kendi doğrularımız ile mücadelemizi bir an olsun bırakmadık. Güzel günler olduğu kadar kötü dönemlerdende geçtik bizlere yönelik açılan davalar ve arama kararları karşısında ayakta kalabilen sayılı sosyalist,devrimci zihniyete sahip gruplar içerisindeyiz. Sosyalizm denildiği zaman terörist damgası yenilmesi işte biz bundan rahatsız oluyoruz bizler fikir özgürlüğünden yanayız ve var olduğumuz günden itibaren hertürlü baskıcı olgulara karşı direniş gösterdikki göstermeye devam edeceğizde kimsenin bundan asla şüphesi olmasın. 
Prim kasmaya,yalakalık yapmaya çalışmadan doğrularımız neyse onların savunucusu olmaya devam edeceğiz. 
Fikirler Öldürülemez.*
Bu Blogumuzdan Gövde Gösterilerimizi, Bilgi Belge Paylaşımlarını, Önemli Köşe Yazarlarımızın Destansı Sözlerini, Ve Duyurularımızı Takip Edebilirsiniz.
İşçi,Emekçi,Çiftçi,Köylü Hackerlar Adına !
REDHAT Kızıl Şapkalı Hackerlar

0 yorum:

Yorum Gönder

Makalemizi Okuduysanız Yorum yapabilirsiniz. Küfürlü Yorumlar Silinir Ve Kullanıcı Engellenir. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
#RedHatzOpTurkey

Blogger tarafından desteklenmektedir.